De website van De Kursaal maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.
Garnaalkroketjes of kaaskroketjes
of
Vissoep
of
Sint - Jacobsnootjes met gekarameliseerde witloof, vergezeld van een beurre blanc met agrum (+ €4)
of
Gebakken scheermesjes in de look met zeekraal en tuinkruiden
Sliptongetjes meunière met frisse salade en frietjes
of
Kabeljauwhaasje - mousseline van aardappelen en jardiniere van seizoensgroentjes, blanke botersaus(+€4)
of
zalm bearnaise met frietjes
of
Zeebaarsfilet op vel gebakken met zeevruchtenbouillon, risotto, kokkel, mossel (+ €6)
of
Rib eye saus naaar keuze (+€6)
IJsdessert
of
Chocolademousse
of
Tarte tatin
of
Kaasbordje (+ €4)
of
Irish Coffee
Menus Afdrukken